Nästan all vår försäljning sker via nätet. Vi har också en fysisk butik som nästan alltid är öppen tisdagar 11-13 och onsdagar 16-18, andra tider efter överenskommelse. Så om inte våra vanliga tider passar, ring, SMS:a eller mejla oss, så kommer vi överens om en "besökstid". Vi har kontoret och bostaden i samma hus så det brukar inte vara något problem.
Mobilnummer och mejladress ser du längst ner på våra sidor.

Butik / lyssningsrum:
Rosensköldsgatan 1 i Göteborg


Utrymmet är begränsat, så vi har bara två högtalarmodeller i lokalen: SQ-50H och SQ-50-20C, vår lilla "carlsonlåda". Högtalarna drivs av vårt stereoslutsteg Poweramp 5 som i sin tur är kopplat till en dator med Spotify.
Så du får gärna välja musik om inte vår musik passar din smak.
Du kan också ta med egen musik på USB-minne om du vill. Eller koppla in din mobiltelefon via Bluetooth eller 3,5-mm-uttaget om den har det.
Ingen press att köpa något! Vi vill gärna att så många som möjligt får höra våra produkter och berättar för sina vänner om dem. Det finns många som tror att man måste betala tiotusentals kronor för en förstärkare eller ett par högtalare för att få det perfekta ljudet. Det vill vi gärna motbevisa. Så välkommen in för en provlyssning, och var beredd på en musikupplevelse långt utöver det du får med prylar från ett varuhus.